Zoek

Marianne Design – Nog meer panda’s en eenhoorns! – Labelkaart en boekkaart

Nog meer panda’s en eenhoorns van Eline! Deze zijn gebruikt voor The Collection. Op de foto’s kunnen jullie een beetje zien hoe ik ze in elkaar heb gezet.
 
De basis is klaar, compleet met glitter karton. Nu alleen nog de tekstjes erbij…
Ook de labelkaarten worden eerst label voor label klaargemaakt, waarbij ik ook daar als laatste de tekstjes heb toegevoegd. De tekstballonnetjes hebben een soort van ‘richting’ (dat is dat kleine hoekje linksonder of rechtsonder) waarmee je een soort dialoog/ gesprekje kunt maken net alsof je aan het sms’en of aan het Whatsappen bent.
Nog iets wat heel tof is bij deze labelmallen set zijn de reïnforcers, de rondjes en vierkantjes waarmee je de gaatjes van de labels kunt verstevigen. Een klein detail, maar dit maakt het net even af!
Over het boekstencil kreeg ik de vraag hoe het nou zit met de bladzijden natrekken.
Blijkbaar hadden mensen moeite met het natrekken van het stencil. Eigenlijk is dit heel simpel. Je stencil heeft aan de onderkant in het midden een gedeelte waar de lijnen lijken op te houden.
De bedoeling is dat je de lijnen zelf verbindt met elkaar. Je tekent/ verbindt als het ware de lijnen gewoon in een denkbeeldige boog met elkaar.
Op de foto hieronder kun je zien dat de bladzijden gewoon heel mooi op elkaar aansluiten. Het mooie van dit stencil is dat je ook alle delen kunt matten met DP. Elke bladzijde heb ik vervolgens met wat 3D foam of een beetje 3D kit opgehoogd.
Tekstjes erop, wat glitterlijm…
… en een standaard om de boekkaart 
eventueel ook neer te kunnen zetten.
Echt niet moeilijk dus!
Deze boekkaart past in een A5 envelop. Groetjes,  Marjolein

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook leuk:

Marianne design cards

Zand Shakerkaart met Layoutmal

Sinds vandaag staat deze zomerse zand Shakerkaart  op het Marianne Design Blog. Hiervoor heb ik de nieuwe vierkante Layout Creatable gebruikt. Dit soort snijmallen worden veel

Lees meer >>